Mittuniversitetet bjuder in till ForskarFredag

Forskare är vanliga människor med ovanligt spännande jobb. Snart arrangerar Mittuniversitetet åter igen ForskarFredag – en dag då Mittuniversitetets portar är öppna för alla som vill ta del av den forskning som finns här.

I år kommer du och dina elever få möjlighet att lyssna på föreläsningar som handlar om allt från natur- och miljöengagemang till 3D-printing. Om hur man renar förorenad mark och om problematiken kring olyckor och den alltför nyfikna allmänheten. Ni kommer även kunna besöka våra forskningsmiljöer Nationellt vintersportcentrum och Sportstech, liksom Mittuniversitetets psykologilaboratorium.

Tid: 25 september kl 10:00 – 15:00

Plats: Campus Östersund

Vid lunchtid bjuds ni på en smörgås och dryck.

Anmäl er senast 18 september!  Här hittar ni inbjudan med anmälningslänk.

Programmet passar för elever på gymnasiet och åk 9.

Här hittar ni komplett program.

För er som behöver hyra busstransport för att ta er till Forskarfredag finns möjlighet att ansöka om ett bidrag. Först till kvarn gäller, vi har begränsad budget. Kontakta Anders Mossing i god tid om du är intresserad, tfn 010-142 88 29 eller anders.mossing@miun.se.

 

 

Skriv kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »