Lärare lär lärare i Kambodja

Teachers Across Borders Sweden är en ideell organisation som hjälper lärare främst i Kambodja att utveckla sin pedagogik och metodik.  Behovet är stort och organisationen vill gärna se fler svenska lärare som reser ner och delar med sig av sin pedagogiska kunskap.  Janna Schéele och Mikael Åsberg har båda varit där och jobbat. I filmen får vi veta mer om organisationen och läget i den kambodjanska skolan.

Vem som helst som är lärare har möjlighet att åka ner och jobba tillsammans med lärare i Kambodja. Anmäl ditt intresse via organisationens hemsida www.teachersacrossborders.se eller direkt till janna.scheele@ostersund.se Du står själv för resa, boende och mat.

Om du bara vill stötta organisationen hemifrån kan du bli medlem. Läs mer om hur på hemsidan www.teachersacrossborders.se

 

 

Skriv kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »