Film om Treälvens förskolas kvalitetspris

Det kom en väldigt fin film i flödet från Treälvens förskola. Den handlar om Östersunds kommuns kvalitetspris som 2013 delades ut till Treälvens förskola. Priset delades ut våren 2014. och motiveringen löd:

”All personal är väl förtrogna med styrdokumenten och använder dem i det dagliga arbetet. Arbetet med förbättring av arbetsmiljön samt kompetensutveckling sker strukturerat och regelbundet. Ett mycket systematiskt och strukturerat arbete sker utifrån framtagen arbetsplan vad gäller planering, uppföljning och förbättringar. Enheten är ett föredöme för andra verksamheter genom sitt systematiska kvalitetsarbete och engagemanget hos personalen genomsyrar verksamheten. Allas delaktighet och ansvar är ledord som får genomslag i verksamheten vilket visar sig i de mycket goda resultaten i kundundersökningar och medarbetarundersökningar”

Här kan ni se filmen. Njut av glädjen och engagemanget!

Skriv kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »