Ny service på Pedagog Östersund

Som verksam pedagog använder du många olika system och informationskanaler. För att underlätta för dig som brukar läsa våra artiklar har vi skapat en länksida där du kan ta dig direkt från Pedagog Östersund till det du använder mest.

Om du scrollar ner till sidfoten på den här sidan och klickar på rubriken FÖR ANSTÄLLDA, hittar du länkarna där. Rubriken är tillgänglig oavsett om du befinner dig på Pedagog Östersunds startsida eller inne i någon artikel.

I dagsläget finns här bara länkar till inloggningssidorna för Insidan, Dexter och Outlook. Bara du som pedagog kan berätta för oss vad mer du skulle vilja hitta här. Hör av dig!

Såhär ser det ut:

Screen Shot med pil

 

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.