Pedagogisk pub Jämtland

Den 14 april är det dags igen!

Men vad är nu en pedagogisk pub?
De allra första pedagogiska pubarna växte fram runt om i landet till minne av en skolforskare som hette Trevor Dolan. Han var en tvärvetenskaplig skolforskare som intresserade sig mycket kring att hitta barnens inre motivation, lärande och utveckling. Hur det går till när vi lär? och När lär vi bäst? var frågor som låg Trevor Dolan nära hjärtat.

En pedagogisk pub är en informell mötesplats där pedagoger , helt frivilligt, träffas för att diskutera och reflektera kring lärande och utveckling. Fokus ligger på att knyta kontakter, dela erfarenheter och skapa nätverk. Efter en eftermiddag eller kväll går du förhoppningsvis hem med nya tankar och inspiration kring pedagogik, lärande och skolutveckling.
I Jämtland har två stycken förskolelärare, Maria Wessen och Priyatin Stighall, tagit initiativet till Pedagogisk pub Jämtland. Fram till idag så har de anordnat två stycken Pedagogiska pubar varav den senaste var under #lust14 dagarna i slutet av november. Nu är det alltså dags igen och vi vill med detta inlägg locka ännu fler till denna trivsamma form av möte.

Om du är intresserad av att delta på den pedagogiska puben den 14 april så mailar du Maria och Priyatin på stighallwessen@gmail.com
Anmälan är inte bindande, utan är mer ett sätt för Maria och Priyatin att ha koll på hur många som kommer (för bokning av lokal osv.)
ALLA är välkomna att anmäla sig.

Kolla gärna in filmen där Maria och Priyatin berättar lite mer kring vad en pedagogisk pub är för något.

Pedagogisk pub Jämtland har även en blogg där detaljer för anmälan, tider samt annan information sprids
Observera att det inte sker någon anmälan på bloggen. Du anmäler ditt intresse på mailadressen här ovanför.
Du kan även följa dem på Twitter @pedpubjamtland eller #pedpubjamtland

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.