Lekfullt och lärorikt med träskulptur

Vad kommer egentligen först? Det spontana skapandet eller den medvetna planen om vad det ska bli? Oavsett vilket får eleverna i årskurs 3 på Ängsmogården en hel del att fundera på när de bygger skulpturer med konstnären Anders Sunesons enkla trämaterial. Se filmen och hör Anders Sunesson, klassläraren Karin Benerfalk och eleverna dela med sig av tankar kring arbetet med träskulpturer!

Varje år söker Östersunds kommun medel från Kulturrådet för Skapande skola. Pengarna används för att ge alla elever i årskurs F-9 möjlighet till kulturupplevelser och estetiska lärprocesser av olika slag.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.