Kurs i tidsresans metod

Med tidsresan som metod lär Jamtlis pedagoger barn och elever historia på ett högst levande sätt. Att för en kort stund kliva in i en annan tid ger en upplevelse för alla sinnen och större förståelse för den tidens levnadsvillkor. Klasser och barngrupper  kommer varje år i en strid ström till Jamtli för att vara med om en tidsresa. Många av besökarna önskar att de skulle få göra liknande saker oftare. Varför inte på hemmaplan?

 Onsdag 14 november  torsdag 15 november 2018 håller Jamtli åter kurs i tidsresans metod. Som pedagog i förskola och skola är du välkommen att delta i två inspirerande dagar där julfirande är det övergripande temat. Programmet bjuder på både föreläsningar och mer praktiska inslag som att göra en jultidsresa.

Anmäl dig senast 26 oktober till Britt-Marie Borgström på Jamtli!

För kontaktuppgifter, prisuppgift och mer information om programmet, klicka här.