Flerspråkiga ljud- och e-böcker gratis!

Det Internationella Biblioteket (IB) är ett nationellt center för mångspråkig media och är partner med Kungliga Biblioteket (KB) i Stockholm. IB har skapat en samlingssida för flerspråkiga e-resurser. Här kan du hitta e-böcker och ljudböcker på världens olika språk som är gratis att ladda ner. Klicka här för att komma till Internationella Bibliotekets sida. 

UniteforliteracyDe tipsar t.ex. om sidan Unite For Literacy där det finns enklare bilderböcker med engelsk text, men där du kan välja vilket språk du vill ha texten uppläst på genom att välja språk under narration.

En annan sida är World Stories där du kan välja mellan berättelser på 21 olika språk.

worldstories

 

/Janna

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.