Utbildningsdag om entreprenöriellt lärande och digitala verktyg

Vi välkomnar lärare i SO och moderna språk att delta i en utbildningsdag den 23 september kl 10.00-16.00 på Treälvsskolan!

Eva Holm från SOLITA Education kommer till oss för att inspirera och visa på nya sätt att undervisa i moderna språk och SO med material som finns på Schooltool.solita.se.

SChooltool

Du som deltar i utbildningen får ett abonnemang på någon av Schooltools moduler gratis under ett år. Gå till webbplatsen och klicka på modulen för att läsa mer :http://schooltool.solita.se/ För att få tillgång till utbudet på ovanstående sida behövs ovan nämnda abonnemang.

Under utbildningsdagen kommer vi att jobba hands on med de digitala verktyg som ingår i språk- och SO-modulerna och hur materialet kan användas i klassrummet tillsammans med eleverna.

Utbildningsdagen vänder sig till lärare i S0 och Moderna språk i grundskolans senare del. För moderna språk finns undervisningsmoduler klara i engelska, franska, spanska och tyska.

Onsdagen den 23 september

Lokal: Treälvsskolan, Lit

När: 10.00-16.00

Kostnad: gratis om du arbetar i Östersunds kommun, 800 kr om du arbetar utanför Östersunds kommun

Anmälan senast 9 september!

Lunch betalar deltagarna själva. I Lit finns lunchställen som skolmatsalen, Sekelhuset och Caritas kafé i nära anslutning till skolan.

Anmäl dig till eva.oberg@zonline.se med ämnesraden ”Entreprenöriellt lärande med digitala verktyg”

 

/Eva Öberg, Treälvsskolan

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.