Missa inte läsårets Skapande Skola-aktivitet!

Skapande Skolas centralt organiserade aktiviteter ger eleverna chansen att utveckla viktiga förmågor på ett glädjefyllt och kreativt sätt. Första pedagogträffen äger rum 3 september. Anmäl dig redan nu!

Skapande Skola bjuder som vanligt på ett läckert utbud av centralt organiserade aktiviteter från förskoleklass upp till årskurs 9. Här finns allt från handfasta göromål som skulptur och nycirkus till rollspel som syftar till förståelse för brännheta samhällsfrågor, globalt såväl som lokalt.

Skapande Skola-aktiviteter ger eleverna en chans att på ett glädjefyllt sätt träna förmågor som går som en röd tråd genom både mål och kunskapskrav i i stort sett alla skolämnen – förmågor som också ska bedömas. Läs mer om The Big Five/Six i Pedagogiska magasinets artikel.

Här är hela programmet med ungefärlig tidpunkt för aktiviteterna, länkar för merläsning och datum för pedagogträffarna. Kolla in och anmäl din klass! Alla Skapande Skola-aktiviteter ger möjlighet till att arbeta ämnesövergripande.

Har du frågor kring Skapande Skola kan du vända dig till kommunens samordnare, Anna Åberg, anna.aberg@ostersund.se

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.