Nytt NTA-tema i förskolan

Det var en historisk dag idag när första NTA-kursen i temat Ljus avverkades!
Anna-Carin Nilsson, som också har varit en av utprovarna i landet, lotsade den lilla, men enormt kompetenta, gruppen av pedagoger genom en ny kurs. Ljuskursen har länge varit efterlängtad och det märktes på de anmälningar som kom in efter sommaren. Men på grund av att det blev klart med att kursen överhuvudtaget skulle bli  av ganska sent,  hann de flesta redan gå en kurs och till slut blev det bara en skara på 8 pedagoger denna gång.

NTA-ljus_deltagare

 

De fem lådorna som fanns för utlåning, lottades ut och dessa pedagogerna kommer nu att testa lådorna fram till sommaren. Som vanligt kommer nya utbildningar igång i början av nästa termin och då finns förhoppningsvis några fler lådor att boka. Håll utkik på Pedagog Östersund alltså!

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.