Pedagogisk Pub Jämtland 8 december kl 18

Förra gången var den pedagogiska puben en hit! Vi åt gott, samtalade och knöt nya kontakter. Den 8 december på Bishops Arms är det dags igen. Missa inte möjligheten att under mer informella former få lära känna kollegor och utbyta kloka idéer och tankar. 

December månads Pedagogisk Pub Jämtland infaller tisdagen den 8e, ALLA är välkomna för att samtala/lyssna/inspireras kring skola, förskola, lärande och allt däremellan. Vi finns på plats från kl 18, men man kommer när man vill och stannar så länge man vill. Dom deltagare som vill äta beställer själva maten på plats och anländer förslagsvis ca kl 18. Vi behöver din anmälan på stighallwessen@gmail.com senast fredag den 4/12. Vid mindre än 5 deltagare ställs tillfället in, så dra med dig kollegor och vänner!
Hoppas att vi ses!
Maria & Tina

 

IMG_4782

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.