Nyfiken på: Manuel Lindström

Nu har det hänt igen. En Östersundslärare är nominerad till Guldäpplet, ett nationellt lärarstipendium som delas ut till en eller flera aktiva lärare som förnyat lärandet med stöd av IT i egen undervisning och även inspirerat elever och kollegor. Stipendiet delas ut en gång om året i samarbete med bland annat Lärarförbundet. Idag, på bokmässan i Göteborg, kommer de tre slutliga finalisterna att väljas ut bland landets nominerade.

Östersundsläraren heter Manuel Lindström. Han jobbar som bildlärare på Kastalskolan i Brunflo, har i stora delar varit drivande i skolans digitaliseringsprocess och tycker att bildämnet är ett av skolans allra viktigaste ämne.

Vem är han? Klart man blir nyfiken…

Text och bild: Mi Edvinsson 

 

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.